Pesulakoneet

Esteri 7110

Esteri 7110 pesukone on suunniteltu pienten kaupallisten ja julkisten kohteiden vaatehuoltoon. Siellä missä kotitalouskoneiden kestävyys on kovilla, on 7110 elementissään. Käyttökohteen mukaan räätälöityjen ohjelmien ansiosta koneet käyvät kaikenlaisen pyykin pesuun. Monipuolinen ohjelmisto, tehokas linkous ja hiljainen käyttöääni ovat Esterin parhaita puolia.

Korkoateholinkouksen ansiosta erillistä linkoa ei tarvita pyykin jälkikäsittelyyn. Koneessa on mikroprosessoriohjaus, jonka ansiosta veden- ja sähkönkulutus ovat hyvin alhaisia.

Ohjelmisto on ainutlaatuisen monipuolinen ja samalla helppokäyttöinen. Ohjelma valitaan alarivin napeista ja painetaan käynnistysnappia. Koneessa on kohteen mukaan valittava ohjelmaryhmä, joka vastaa käytön erityispiirteitä: kiinteistöpesula, siivous tai teollisuus.

Täyttömäärä: 6,2 kg
Rummun tilavuus: 56 l
Linkousnopeus: 1400 kierr./min
G-kerroin: 534
Sähköliitäntä: 2N / 400V / 50Hz
Jäännöskosteus: 45%


Pyydä tarjous!

  Esteri 7620

Esteri 7620 on korkeateholinkoava täysautomaattinen pesukone, joka soveltuu kiinteistöpesuloihin, siivouskeskuksiin, palvelutaloihin, laitoksiin yms. pää- tai apukoneeksi. 7620 on elementissään siellä, missä pesukoneelta vaaditaan hyvin paljon.

Korkeateholinkouksen ansiosta erillistä linkoa ei tarvita pyykin jälkikäsittelyyn. Koneissa on mikroprosessoriohjaus, jonka ansiosta veden- ja sähkökulutus ovat alhaisia. Hyötynä erityisesti suuri täyttömäärä ja hiljainen käyntiääni.

Ohjelmisto on räätälöity käyttökohdetta varten. Voit valita eri ohjelmien väliltä käyttötarkoituksen mukaan: kiinteistöpesula, siivous, laitos, teollisuus ja keittiö.

Käyttöä opastaa selkeä kaksirivinen näyttö, johon on omalla painikkeellaan valittavissa
suomen lisäksi 17 muuta kieltä. Kielen vaihto käy helposti omalla napilla.
Ohjelman jälkeen näyttö palaa takaisin suomenkieliseksi.Täyttömäärä: 6,2 kg
Rummun tilavuus: 56 l
Linkousnopeus: 1500 kierr./min
G-kerroin: 613
Sähköliitäntä: 2N / 400V / 50Hz
Jäännöskosteus: 43%


Pyydä tarjous!

 

  Esteri 8120

Esteri 8120 on korkeateholinkoava täysautomaatinen pesukone, joka soveltuu kiinteistöpesuloihin, siivouskeskuksiin, palvelutaloihin, laitoksiin yms. pää- tai apukoneeksi. 8120 on elementissään siellä, missä pesukoneelta vaaditaan todellista tehoa.

Korkoateholinkouksen ansiosta erillistä linkoa ei tarvita pyykin jälkikäsittelyyn. Koneessa on mikroprosessoriohjaus, jonka ansiosta veden- ja sähkönkulutus ovat hyvin alhaisia. Hyötyinä erityisesti suuri täyttömäärä ja hiljainen käyntiääni.

Uusi Variosoft -rumpu säästää vettä ja sähköä. Sen lisäksi pesuteho on parempi kuin ennen. Rummun epäsymmetristen olakkeiden ansiosta pyykkiä käsitellään ohjelman aikana eri tavoin. Vedenoton aikana olakkeen hellävarainen puoli kastaa pyykin tehokkaasti ja pesussa normaalipuoli nostaa mekaanisen liikkeen määrää. Suuren linkoustehon (1500 r/min) ansiosta pyykin jäännöskosteus on vain 43%. Tämä säästää luonnollisesti aikaa ja energiaa kuivauksessa.Täyttömäärä: 7,3 kg
Rummun tilavuus: 66 l
Linkousnopeus: 1500 kierr./min
G-kerroin: 613
Sähköliitäntä: 3N / 400V / 50Hz
Jäännöskosteus: 43%


Pyydä tarjous!  


Esteri P7

Esteri P7 on korkeateholinkoava täysautomaatinen pesukone, joka soveltuu kiinteistöpesuloihin, siivouskeskuksiin, palvelutaloihin, laitoksiin yms. pää- tai apukoneeksi. Siinä on mikroprosessoriohjaus ja erinomainen linkousteho.

Korkoateholinkouksen ansiosta erillistä linkoa ei tarvita pyykin jälkikäsittelyyn. Koneen mikroprosessoriohjauksen ansiosta veden- ja sähkönkulutus ovat hyvin alhaisia.

Suuri täyttöaukko helpottaa koneen täyttämistä ja tyhjentämistä. Ohjelmavalinta on helppoa, yhdellä napilla valitaan ohjelma selkeältä näytöltä, ja toisella napilla käynnistetään.

Koneessa on kolme ohjelmaryhmää eri käyttötarkoituksiin; Kiinteistöpesula-, Moppi- ja Medical-ohelmaryhmä. Medical- ohjelmaryhmä sopii huippukorkeaan hygieniatasoon.

Täyttömäärä: 8,1 kg
Rummun tilavuus: 73 l
Linkousnopeus: 1100 kierr./min
G-kerroin: 297
Sähköliitäntä: 3N / 400V / 50Hz   

Esteri TC 7310

Esteri TC 7310 on kondensoiva kuivausrumpu, jossa on monipuoliset ohjelmistot, erinomainen kuivausteho sekä erittäin hiljainen käyntiääni. Rumpu soveltuu käytettäväksi kohteissa, joissa tarvitaan kestävyyttä ja helppokäyttöisyyttä, kuten kiinteistöpesuloissa, opiskelija-asuntoloissa, laitoksissa, siivouskeskuksissa jne. TC 7310 voidaan asentaa pesukoneen Esteri 7110 päälle torniksi.Täyttömäärä: 6,0 kg
Rummun tilavuus: 118 l
Ohjelmien määrä: 12 Vakio-ohjelmaa
Lämmitysteho: 2,5 kW
Sähköliitäntä: 2N / 400V / 50Hz 

Esteri TA 8320

Kuivausrumpu Esteri TA 8320 on suunniteltu kohteisiin, joissa tarvitaan kestävyyttä ja helppokäyttöisyyttä. Rumpu on yhteensopivia pesukoneiden 7620 ja 8120 kanssa. Monipuolinen ja todella helppokäyttöinen ohjelmisto, erinomainen kuivausteho ja erittäin hiljainen käyntiääni ovat Esteri TA 8320 parhaita puolia.

Suuri rumpu antaa pyykille enemmän tilaa oieta. Tasaisen ilmavirtauksen varmistavat kierteisen muotoiset nostimet. Lisäksi rummun suunnanvaihto lakana- ja froteeohjelmissa estää pyykin rullautumisen. Näiden ominaisuuksien ansiosta kuivausajat ovat lyhyitä, esimerkiksi kaappikuiva puuvillaohjelman kesto on 38 min.Täyttömäärä: 7,0 kg
Rummun tilavuus: 153 l
Kokonaisteho: 5,5 kW
Sähköliitäntä: 3N / 400V / 50 Hz
Melutaso: n.55 dB
Toiminta: Hormiin poistava 

Esteri TC 8330

Esteri TC 8330 on kondensoiva kuivausrumpu, jossa on monipuoliset ohjelmistot, erinomainen kuivausteho sekä erittäin hiljainen käyntiääni. Rumpu soveltuu käytettäväksi kohteissa, joissa tarvitaan kestävyyttä ja helppokäyttöisyyttä, kuten kiinteistöpesuloissa, opiskelija-asuntoloissa, laitoksissa, siivouskeskuksissa jne. TC 8330 voidaan asentaa pesukoneen Esteri 7620 tai Esteri 8120 päälle torniksi.

Suuri rumpu antaa pyykille enemmän tilaa oieta. Tasaisen ilmavirtauksen varmistavat kierteisen muotoiset nostimet. Lisäksi rummun suunnanvaihto lakana- ja froteeohjelmissa estää pyykin rullautumisen. Kosteuden poistamista tehostaa TC 8330 mallin erittäin suuri lämmönvaihdin. Näiden ominaisuuksien ansiosta kuivausajat ovat lyhyitä, esimerkiksi kaappikuiva puuvillaohjelman kesto on 48 min.Täyttömäärä: 7,0 kg
Rummun tilavuus: 153 l
Kokonaisteho: 4,6 kW
Sähköliitäntä: 3N / 400V / 50 Hz
Toiminta: Kondensoiva